Om Moniqs

Velkommen til Moniqs, din danske webshop beliggende i København. Dedikeret til at udvikle belysning gennem design og innovation, der kan skabe den perfekte atmosfære i ethvert hjem.

Lys er ikke bare lys

Vi grundlagde Moniqs med en tro på, at det rette lys har kraften til at forme stemningen og tilpasse sig livets forskellige nuancer.

I teorien er lys bare lys, men i praksis kan det tilføre varme, kulde eller skabe hygge – det kan gøre dig træt og det kan gøre dig frisk. Derfor mener vi, at det er det ideelle udgangspunkt for at skabe et hjem, hvor du virkelig trives.

Vi har allerede skabt den perfekte atmosfære i tusindvis af danske hjem og arbejder hver dag på at hjælpe endnu flere, takket være vores overkommelige priser.

En købsoplevelse der giver mening

Moniqs brænder for at skabe en købsoplevelse, der overleverer. Vi har bl.a. indført gratis fragt samtidig med, at alle vores ordrer er klimakompenseret.

Dette er ikke standard i mange webshops, men vi håber, det kan inspirere flere virksomheder. Hos os skal det nemlig ikke være dyrt at gøre det rigtige.

Vi er også meget stolte over at kunne prale over vores 5-stjernede Trustpilot-anmeldelser og stærkt bedømte kundeservice.