Se svarene på vores oftest stillede spørgsmål

Kan du ikke finde dit spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail@moniqs.dk

Levering

Hvad er jeres leveringstid?

Vores leveringstid på vores varer er for det meste 2-4 dage. Andre gange kan leveringstiden være lidt længere, eller lidt kortere. Det afhænger alt sammen af hvilket af vores lager din ordre bliver sendt fra. 

Jeg har skrevet forkert modtager adresse

Har du skrevet en forkert adresse ind i din ordre, skal du (så hurtigt som muligt) sende en mail til mail@moniqs.dk med den korrekte adresse, samt ordrenr. 

Er din ordre endnu ikke afsendt vil vi formentlig kunne ændre adressen til den rigtige.

Ordrer

Hvornår får jeg min ordrebekræftelse?

Efter dit køb bør du have modtaget en ordrebekræftelse i den mail du har angivet ved betaling.

For det meste kan du se din ordrebekræftelse med det samme.

Kan du stadig ikke se den på det tidspunkt er den formentlig landet i din Spam,Uønsket mail eller promotion mappe og du bør derfor tjekke der.

Er din ordrebekræftelse ikke i nogle af dine mapper kan du altid kontakte os på mail@moniqs.dk

Kan jeg annullere mit køb?

Har du endnu ikke modtaget din afsendelsesmail er der en chance for at din pakke endnu ikke er pakket, og at den derfor kan anulleres. 

Dette sker ved at kontakte os på mail@moniqs.dk 

Har du modtaget en afsendelsesmail med trackingnr. Er din pakke desværre allerede afsendt, og vi vil derfor ikke kunne annullere den. 

Her skal din ordre behandles som en normal returnering, skulle du stadig ønske at anullere dit køb. 

Se her vores procedure for returnering

Returneringer

Hvordan returnerer jeg mit køb?

Vi kender det - nogle gange passer ens køb bare ikke perfekt til dig og du vil have varen returneret eller byttet. Så længe varen(e) er i sin oprindelige stand, emballage og ubrugte kan du returnere dine produkter til os inden for 30 dage.

For at returnere en varer skal du blot logge ind på vores retur portal med samme e-mail som du brugte til at foretage dit køb. Her kan du anmode om en returnering og få alle instrukser til returadresse og fremgangsmåde.

Gå til retur portal 

Kan jeg returnere mit køb?

Så længe varen(e) er i sin oprindelige stand, emballage og ubrugte kan du returnere dine produkter til os inden for 30 dage. Se nedenfor hvornår du IKKE kan returnere:

  • Produktet har været i brug
  • Produktet mangler dele, etiketter eller manualer
  • Produktets emballage mangler eller er beskadiget

For at du kan få en fuld refundering, skal alle returnerede vare være ubrugte, i oprindelig stand og emballage, med alle dele. 

Hvis vi modtager en vare der har fejl og mangler eller har været i brug vil vi ikke kunne give dig en refundering. Alle varer er undersøgt ved returnering.