Vi er bevidste om, at e-handelsleverancer har en uundgåelig indvirkning på miljøet i form af CO2-udledning. Derfor er vi engageret i at støtte visionære virksomheder, der aktivt arbejder på at fjerne kulstof fra atmosfæren i sammarbejde med Carbon Direct.

Sammen med vores samarbejdspartnere har vi allerede fjernet tusindvis af tons kulstof fra atmosfæren.

Dette har muliggjort, ved at alle vores ordrer sendes ud som CO2-neutrale forsendelser.

Sådan fungerer det:

For hver eneste ordre, der modtages hos os, anvender vi en nøje udviklet formel til at estimere emissionerne, der er knyttet til forsendelsen.

Vi investerer i kulstoffjernelse, som er grundigt undersøgt af forskere fra Carbon Direct.

De midler, der genereres på baggrund af disse estimater, går direkte til virksomheder, der arbejder aktivt på at fjerne kulstof, som vores forsendelser bidrager med. Alle overskudsmidler bidrager også til den fortsatte udvikling af kulstoffjernelsesteknologier.

Lær mere om nogle af de banebrydende virksomheder, du støtter ved at handle hos Moniqs

Grassroots Carbon

Grassroots Carbon arbejder tæt sammen med landmænd for at ændre deres landforvaltningspraksis med det formål at forbedre jordkvaliteten og den økologiske sundhed. Dette resulterer i øget optagelse og opbevaring af kulstof i jorden.

Læs mere

Mast Reforestation

Mast Reforestation kombinerer velafprøvede skovbrugspraksisser med nyskabende teknologi for at genskabe sunde og klimatilpassede skovområder, der er gået tabt på grund af skovbrande. Deres tjenester omfatter alt fra indsamling af frø til opdrætning af frøplanter, genplantning og finansiering baseret på højtydende kulstoffjernelseskreditter.

Læs mere

Tusind tak for din deltagelse i vores bæredygtige mission!

Ved at handle hos os støtter du aktivt vores fælles mål om at reducere vores klimapåvirkning og bevare vores planet for kommende generationer.