Sådan sparer du på strømmen med din belysning

Sådan sparer du på strømmen med din belysning

LED-belysning er en af de mest energieffektive belysningsløsninger på markedet. Sammenlignet med gammeldags glødepærer kan LED-pærer spare op til 80% på din strømregning. Dette kan betyde store besparelser på lang sigt, og er en god grund til at overveje at skifte til LED-belysning i dit hjem.

Lamper med lavt forbrug

En af de bedste LED-lamper på markedet er Berlin hjørnelampen. Denne flotte lampe har farveskift- og dæmpefunktioner, så du kan skabe det perfekte lys i ethvert rum. Lampen er også designet til at passe ind i ethvert hjørne, så du kan få mest muligt ud af dit belysningsbudget.

Med Berlin hjørnelampen kan du skabe en unik og stemningsfuld belysning i dit hjem. Brug den bløde, varme hvid i stuen, den kølige blå i soveværelset, eller skift imellem farverne for at skabe en festlig atmosfære. Lampen er også perfekt til at dæmpe, så du kan slappe af med en god bog eller et hyggeligt måltid.

Udover at skifte til LED-belysning, er der mange andre måder, hvorpå du kan spare på strømmen i dit hjem.

Her er 6 tips, der kan hjælpe dig med at reducere din strømregning:

  1. Skift til energieffektive apparater og pærer. Dette kan være LED-pærer, A++-vaskemaskiner eller A+++-køleskabe.

  2. Sluk for dine apparater, når du ikke bruger dem. Dette gælder især for dine elektroniske enheder, som f.eks. computere og fjernsyn.

  3. Sluk for dine lys, når du forlader et rum. Dette er en simpel måde at spare på strømmen på.

  4. Brug en dæmper på dine lamper. En dæmper kan hjælpe dig med at regulere lysstyrken, så du ikke bruger mere strøm end nødvendigt.

  5. Undgå at tænde for for mange lamper på samme tid. Dette kan belaste dit elsystem, og resultere i en højere strømregning.

  6. Lad dine vinduer slippe lyset ind. Naturligt lys kan hjælpe med at reducere behovet for belysning, og dermed spare på strømmen.

 

6 overordnede sparetips

Tilbage til blog

Shop LED-lamper med lavt strømforbrug..

1 luk 4